10 de novembre 2008

Una banda del poble


Un cap de setmana sense parar. Alguna reunió i algun que altre dinar -d'eixos que no saps massa bé si estàs treballant o mig de gresca -. 
D'altra banda, La Rotovense Musical ha inaugurat l'exposició en homenatge a Álvaro Navarro, un dels principals impulsors de la formació musical de la nostra vall. Han estat unes setmanes de molta faena. Però si alguna cosa té esta agrupació és il·lusió i gent amb la suficient determinació per portar avant projectes ambiciosos.
Jo estic desvanit, tot i que haguera pogut eixir millor, amb el disseny de l'exposició; el treball dut a terme per Fran, Mari, Laura, Carlos, etc. no es pot pagar. Però, a banda d'això, l'èxit de l'exposició rau en altres pilars, a banda dels ja esmentats: en la família de Navarro, per suposat, i en el suport i la identificació de la gent del poble amb l'activitat proposada i amb La Rotovense Musical; això és un fet incontestable, i es concreta en la cessió d'objectes i material gràfic i en la resposta massiva en la seua obertura.
Molts ànims. I Enhorabona!

2 comentaris:

Aitana ha dit...

mira! en l'última foto hi ha un q conec jo... hehehe

ens vegem!

Jordi Puig ha dit...

Li afaitem les patilles? No no, jejejej, que així està ben guapo. Com ens senta...