26 de novembre 2008

Una guia per a la vall de Vernissa


Per fi, aquest divendres, presentem la guia que pretén ajudar-nos a donar a conéixer el projecte d'ecomuseu; no és la guia de l'ecomuseu definitiva, d'això estic convençut. Al projecte li queda camí per recórrer, més del que hem fet fins ara. I aquest camí que ens resta hem de saber-lo dissenyar entre totes i tots: eixe és el nostre objectiu. La guia la podreu adquirir ben aviat a les llibreries de la comarca i suposem que a les oficines de turisme.
Espere que us animeu a vindre; serà divendres, a les 20:30 h., al saló de plenaris de l'Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni. Després, podrem picar una miqueta, xarrar i compartir idees. 
És la porta d'un altre cap de setmana mogudet. Benvingut siga!

1 comentari:

Carlos V ha dit...

El Penjoll. Premis Blocs Comarques Centrals 2008. Ja hi podeu votar...

Hui parlarem de El Penjoll, art de paraula, una revista autoeditada de Xàtiva i que ha convocat els premis Blocs Comarques Centrals del País Valencià, uns guardons amb els quals es vol premiar al món blogaire de les nostres terres.
Una iniciativa molt interessant i que en aquesta edició, a més de nosaltres, tenim com a representació comarcal a més de Els Blogs de La Safor, a Riuraus a La Safor, de un servidor; Independistes de La Safor; Fundació Casal Jaume I; Almoines Poble ; a la nostra companya Lucrecia de Borja i Bairén ; Pel Paisatge de Roger Cremades; Marta Insa. A tots ells, molta sort i a vore si ens cau alguna cosa!!!

Ja podeu votar a la web de El Penjoll, tot vot serà recompensat!! Fem força per que La Safor arribe ben alt!!