06 de març 2009

En record de Joan

El diumenge proper dia 8 de març, la Plataforma pels Pobles de la Safor, juntament amb el Col·lectiu Vall de Vernissa, el Centre Excursionista de Ròtova i la Universitat Popular de Gandia, ha organitzat una excursió en record del mestre etnobotànci, muntanyer i amic, Joan Pellícer. Serà la tercera vegada que acudim a la Font dels Malladars per regar els arbres i matolls que fa tres anys plantàrem, gaudir de les vistes i de la companyia; visitar la escultura que li vam deixar propet de la font i beure mistela i prendre coca dolça, per recordar al que fou un educador i un lluitador incombustible per un territori digne i una naturalessa tranquil·la. 
Ens reunirem a les 9:30 h. a la estació de RENFE de Gandia per anar en cotxes particulars fins a la Font Gran de les Foies (prop de Barx) on deixarem els cotxes i continuarem a peu fins a la font. Els qui vingueu de Ròtova, a les 9:00 h. davant la seu del Centre Excursionista de Ròtova.

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Està molt bé recordar les persones que s'han estimat el seu trosset de país.

Josep ha dit...

Bé, efectivament la Mancomunitat de la Marina Alta (MACMA) sí que té una programació cultural més coordinada.

Respecte a l'activitat cultural, jo només puc parlar-te del que conec. La veritat és que ací l'Ajuntament d'Alacant, encara que té una programació estable, no mostra massa interés per la cultura creativa, i si no fóra per la CAM, la Universitat d'Alacant o inclús la FNAC açò seria un desert.

La ciutat que millor funciona en este sentit és Elx.

I respecte a la concepció provincial... doncs ja saps que es una cosa que es dona per suposada, com passa a Castelló. La Vega Baja és Múrcia, pràcticament, el cartell de 'Bienvenidos a Monforte del Cid' té una pintada que diu "Aquí en español"... i estes coses. En fi, què hem de fer...