27 de gener 2011

Canvis i altres paraules



Els objectius de ferramentes com aquestes poden i solen canviar sovint, en funció dels interessos, objectius o de la realitat de les persones que els escrivim.
Inevitablement, aquest blog canviarà, en certa manera, també. No vull renunciar, ni molt menys, a continuar parlant de qualsevol tema però canviarà -si al final ho fa :P- perquè he assumit també la responsabilitat de treballar pel meu poble -en la candidatura de Compromís per Ròtova-, i el temps que li dedicaré augmentarà de manera notable les properes setmanes i mesos. De fet, si faig un repàs als primers escrits de 2011, ja no hi ha color.
Diuen que serà duret, però estic convençut que tindrà moltes compensacions i satisfaccions. El suport de moltes persones de Ròtova ja ha estat la millor de les recompenses.

El muntatge que teniu ací dalt és el resultat d'un buidatge del blog, realitzat, seguint el fil d'un article de Pere Fuset al Pica'm, amb el programa Wordle. "Compromís, gent, començar, fer..." Si això, entre moltes altres coses, és el que més us he repetit fins el moment, no crec que canvien massa les coses.
Disculpeu la indiscreció.