21 d’agost 2007

Pep Gimeno, Botifarra.

L’altre dia vam poder escoltar, entre la dolçor d’un gelat i la companyia d’amics i estimats, Pep Gimeno, Botifarra, a la platja Oliva. Pep Gimeno, com ja he comentat recentment, canta també a la Rondalla Agredolç, com a tantes altres agrupacions del mateix estil del País Valencià.

En aquesta ocasió l’acompanyava la colla Sarabanda d’Oliva, amb algun que altre intrús –Micalet-, en la qual toca el nostre Vicent.

El Botifarra és d’eixes persones que no oblida una cara, que té un somriure per a cada xiquet, unes paraules i un consell per a cada persona que s’hi apropa... Fa goig veure’l relacionar-se amb tothom després d’un concert.No és cap obligació, és clar, però us recomane adquirir el seu darrer treball: Si em pose a cantar cançons. Estic segur que el podeu trobar; si no, ho podeu fer a qualsevol dels seus concerts; feu-ho, no deixeu que us el regale. Deixem aquest estat de gratuïtat en què viuen els nostres músics. Ells s’hi han de guanyar la vida.Vídeo: U d'Aielo. Enllaç: web de Pep Gimeno.