14 de desembre 2010

Antidemocràtics, nosaltres?

Diuen que la campanya que s'albira a principis d'any serà dura. Clar, parle de les grans ciutats i a nivell de País Valencià.
No debades, esta mateixa setmana hem viscut un episodi que m'ha escandalitzat. Quan l'oposició de Gandia ha explicat la part a què haurà de fer front l'Ajuntament de Gandia (3,5 milions d'euros a l'any), per dur a terme el seu projecte de tramvia, no han tardat a qualificar els membres del BLOC "de antidemocráticos, o poco democráticos; de desleales".
I direu: sí que té la pell fina este xic... Doncs, sí, què voleu? Que els nostres polítics juguen a esganyar de manera sistemàtica, i juguen brut, a mi m'escandalitza.
M'escandalitza quan veig que estes paraules provenen de les mateixes persones que amaguen de manera sistemàtica la informació, que retarden tot el que poden lliurar la documentació, que posen traves perquè es puga consultar... M'escandalitze quan comprove com el seu "cristal de roca" és un bluf publicitari on estan gastant milers d'euros. I quan veig que els primers a seguir el joc brut del PP són al mateix govern de Gandia. La campanya serà potser dura, ja ho han assumit els dos grans partits; i, pel que veig, no van a baixar el to.
Antidemocràtics nosaltres, saps?