27 de novembre 2006

La van armar bona, a Santa Cecília...

Ja fa dos caps de setmana que van començar les activitats de Santa Cecília que ha organitzat La Rotovense Musical per a aquest any. La programació ha estat variada i repartida.

Entre les activitats, el concert "tipus" de Santa Cecília, més oficial i seriós, tot i que amb un aire nou, amb un vídeo de sorpresa (tot això aquest dissabte passat a la nit). Hi va haver, entre altres coses, un homenatge a qui ha sigut durant més de deu anys el president, Mario Balbastre. El concert havia estat dedicat a Àlvaro Navarro i al mestre Villar, a més de a Mozart (pel 250 aniversari del naixement) i a Shostakovich (pel seu centenari).

No sóc cap autoritat en matèria musical però crec és obligat donar-li la enhorabona al conjunt, tot i que a mi m'agradaria felicitar especialment M. Àngels (quina intervenció...).

Però, havia dit abans, les activitats han estat repartides: aquesta nova directiva crec que es mulla bastant començant a organitzar actes als diferents pobles, de manera oberta: La Rotovense no és únicament una banda rotovina sinó que tots ben bé sabem que acull veïns i veïnes dels pobles del voltant. I la festa és per a tots.

De més a més, açò ha sigut possible per la rebifada que ha provocat la nova junta directva, que no fa massa hi ha entrat. I pels mestres que formaren estos joves. Enhorabona a tots. Esperem les novetats que ens pugueu presentar.
I gràcies per la invitació, de veritat.