11 de desembre 2007

Ja ho han fet...

Ja ho han fet. Han tancat el repetidor de TV3 de la Carrasqueta. Uns parlen d'electoralisme, altres d'ignorància i mala fe; i per suposat "tots" coincideixen que es tracta d'una acció de tipus feixistoide. En ple segle XXI això de tancar televisions semblava que ho teníem lluny però el nostre govern no deixa mai de sorprendre'ns.

A ells no els interessa ni tan sols la reciprocitat, tot i que amb ella estic segur que també n'ixiran guanyant. El que, en realitat, comença és el període preelectoral. Ells pensen en termes d'eleccions i, si alguna cosa tenen, són bons assessors d'imatge -que és l'únic que saben vendre-. Em fa un mica de por quan "nosaltres" els tractem d'ignorants, perquè no ho són. Saben ben bé què fan i quin ha de ser el tempus per a dur-ho a terme.

Ara ells esperen reaccions; amb les nostres ja compten. Però les esperen sobretot per part del PSOE valencià, que les farà, o no, i se'n desdirà, o les farà amb la boca menuda i quedarà com que diu una cosa i s'amaga després, que és el que ha estat fent aquest PS(PV?)OE durant els darrers vint-i-cinc anys. I la gent, vista l'actitud de superioritat amb què actua el PP, creurà que això és una cosa dolenta. Perquè, no ens enganyem, en aquest país la gent actua més pels estímuls que provoquen les campanyes d'imatge que pels raonaments que hi ha al darrere de cada proposta.

Així i tot, jo crec en un País sòlid per la base i amb una gent amb capacitat de crítica i de discernir allò que està bé i allò que no. Més enllà de les eleccions ens volen aïlllar culturalment i lingüística; si no, mireu el llibre d'estil (?!) -incomplert, i me la jugue!- que empra Canal 9.

Ara ja ho han fet... No sé com vindran les coses però nosaltres ho hem de denunciar. Hem de denunciar l'actitud del nostre govern. No sé com però a veure si en aquesta ocasió som més llestos que ells i aconseguim que, a sobre, no els isca bé la "feixistada".

1 comentari:

Aitana ha dit...

tot plegat és ben trist... no tinc paraules per expressar el fàstic que em fa aquesta gent...