01 de maig 2008

Gent a qui felicitar

A poc a poc, recupere un ritme més o menys assenyat. He estat vagarejant una setmana per la Safor, abstret de l'actualitat de la mateixa comarca. I, ara que sec de nou davant de l'ordinador, me n'adone que hi ha moltes coses que m'haguera agradat contar. De totes maneres, això tampoc té gaire d'importància. Hi ha xicotetes conquestes que cal celebrar; hi ha iniciatives, com la que us recorde (perquè j fa un mes que es va celebrar), que cal destacar; hi ha gent a qui felicitar per tantes coses...

De moment, us deixe un enllaç a una entrevista a una promotora cultural -que no immobiliària ;)-, que aquest país no n'està sobrat tampoc: Maria Alcaraz fou l'organitzadora del concurs de minipoesia de Rafelcofer.

Entrevista amb Maria Alcaraz, organitzadora del festival de poesia de Rafelcofer

“Això és el que més m’interessa de la poesia, la lluita de les paraules dins el món artístic”.

Rafelcofer va celebrar a principis d'abril el II Festival de poesia i el premi de minipoesia. Amb aquest esdeveniment, la població saforenca es fa un lloc en el circuit literari comarcal. Infosafor conversa amb Maria Alcaraz, organitzadora de l’esdeveniment.

L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el dissabte 5 d’abril, a l’auditori de la població, en una cerimònia acurada. Durant l’acte de dissabte, es van lliurar els guardons del premi de poesia. El primer premi el va rebre Emili Morant, professor de matemàtiques, d’Almoines. En la categoría juvenil, el premi se’l va endur Marc Alonso i Tarrassó, de Rafelcofer. Al llarg de l’acte, que va durar al voltant d’una hora, van intervindre Christelle Enguix, que acaba de publicar L’arbre roig, Toni Espí, Maria Cabrera i Antonio Agredano. L’acte va comptar amb l’actuació de Dáviles.
Llegiu tota l'entrevista a Infosafor.