20 d’octubre 2008

Per una societat sostenible


Fa un temps que va marxar a treballar a les illes però quan torna ens contagia encara d'idees i energia, com quan endollàvem per la comarca i ens trencàvem el cap pensant de quina manera podíem aportar coses positives.
Ara, supose que desficiós de romandre en la distància i perquè açò d'Internet ajuda, ha decidit obrir un espai web per tal de "difondre el concepte de desenvolupament sostenible i crear opinió al voltant de temes d'actualitat que tinguen a veure amb la sostenibilitat, tant a nivell global com local. Aquest bloc naix a cavall entre el País Valencià i les Pitïusses (Eivissa i Formentera) i per tant, en els temes locals s'aproximarà més a la realitat d'aquests terrtoris tot i que tractarà d'abordar el major nombre de problemàtiques envers la natura i el medi ambient, l'economia i l'educació".
El blog està dedicar a "practiqueu els principis de la sostenibilitat i exigiu un canvi cultural cap a una societat més justa, més igualitària, de respecte cap a la natura i els elements mediambientals, aquí teniu un espai per l'opinió i la informació que esperem que compartiu".
Des d'ací una forta abraçada i moltes gràcies per l'esforç, que saps que va ser molt; especialment el teu.

1 comentari:

Salva Sanchis ha dit...

No podia tindre millor benvinguda al món blogger. Gràcies des de societatsostenible