20 de desembre 2008

Premi de blogs de les Comarques Centrals Valencianes


No n'havia dit res fins a hui. I, com vos vaig comentar, no tinc massa temps ara. No obstant això, no importa. Com que Emili ho ha explicat en un parell d'ocacions molt bé, vos anime a llegir les instruccions que en dóna al post "Llegiu i voteu".
Vinga! Tot el món a participar al Premi de Blocs 2008 de les Comarques Centrals Valencianes, organitzat p'El Penjoll. No direu que no us n'heu enterat. L'Emili ens ha animat en alguna ocasió a fer-ho. I Carlos V ha entrat per tota la blogofera saforenca tallant i pegant un anunci entre els comentaris de cada espai web, a risc de ser acusat de practicar la missatgeria spam.
Doncs això, no us ho penseu més. Per cert, aquesta paret -ara un poc en hores baixes- també participa (aquí queda ;)). Teniu fins diumenge 21 de desembre per votar els blogs dels candidats.
Les Comarques Centrals Valencianes retornen, també, des de la xàrcia. Enhorabona!

3 comentaris:

Emili Morant ha dit...

Crec que els premis han estat una bona iniciativa, no sé com haurem quedat "en conjunt", els de la Safor. No estic segur que les nostres (la teua i la meua, dic) siguen pàgines amb milers de seguidors, però tenim altres bons integrants al nostre equip, alguna "medalla" segur que cau...

De com aquests espais, personals i sovint críptics de tan íntims, han esdevingut un element important per a la resistència, per a crear i mantenir vincles, ja tindrem ocasió de xarrar. Jo mateix, un home poc inclinat a l'activisme de cap classe, m'he mig trobat "militant" en aquest difús moviment que té tant de generacional. El temps dirà.

Anònim ha dit...

De moment el bloc més votat de la comarca i segon de les CCV ha estat el meu :-) no m'ho puc ni creure! 33 vots
una abraçada a tots dos
Roger

Carlos V ha dit...

jeje, açi el que ha fet "spam" (ha sigut per una bona causa). Es una pena que ni Emili ni tu hajeu "pillat" res... a vore si finalment cau alguna cosa per La Safor. Ah, felicitats per la guia, a les 4 persones que les he regalada estan encantades (això si, faltava un apartat especific de riuraus...) Bon Nadal a tots!