18 de desembre 2008

Regals i reconeixements

Ara mateix estic acabant un parell d'articles encomanats, qua havia deixat aparcats sense cap excursa. I, a pesar que els temes a tractar se m'acumulen, ara no m'hi puc dedicar. Solament una pregunta: ja heu pensat que aneu a regalar estes festes?
No és que vulga vendre-vos la moto, tot i que en certa manera -ho reconec- alguna cosa n'hi ha d'això. No és que vulga fer-li la competència a Anna (XD) -podeu comprar la nina que parla valencià i, al mateix temps, la guia. Però, què millor que conèixer el teu territori i ajudar, amb la compra, a desenvolupar un projecte que pretén el seu desenvolupament sostenible? Ací vos deixe un dossier en pdf perquè li pegueu una ullada. A més, em sap greu no parlar-vos de l'agenda del Col·lectiu Obertament. Segur que ja n'heu sentit parlar. Així que ja ho sabeu: la nina, per regalar; la guia, per passejar i l'agenda, per saber quin dia féu el passeig i els regals!
Si per a estes festes no us heu decidit, no patiu; jo continuaré recordant-vos-ho de cara a Pasqua. :)
Finalment, us deixe un vídeo del dia de l'homenatge realitzat per la Plataforma pels pobles de la Safor a J. M. Ferrairó i l'entrega del guardó Circ de la Safor, durant la clausura de les Xarrades de Tardor de 2008, a Tano Passeig. És un homenatge a ell i al GEMAS (Grup d'Estudis Mediambiental de la Safor), entre altres coses perquè de vegades són parts indissociables; i les imatges són bones mostra del que dic.

1 comentari:

Andreu!.. ha dit...

Salut des del cap-i-cassal. Quan haja de Vernissar els meus dies (anar per la Vall) li pegaré una ullada!