18 de novembre 2010

Homenatge a la paraula: "Formosa per Formosa"

Fa uns dies, Maria Josep, activista i poeta saforíssima, va fer córrer un correu electrònic animant a assistir a la propera edició de l'Homenatge a la paraula. No cal, potser, donar tants motius, però no venen gens malament per a reforçar la invitació i fer goleta.
Torne a abusar d'aquest recurs de penjar textos i invitacions, que venen a cobrir l'espai buit que deixen les meues reflexions a la paret. No és cap excusa. Crec que és un bon motiu per deixar per a més avant els nostres renecs. Ací ho teniu. Animeu-vos a acudir:
Amics, amigues, us vull demanar un favor, així, directa al gra: voldria que m'ajudàreu en la difusió d'aquest acte.
La XIV edició de l'Homenatge a la Paraula que se celebra anualment a Gandia reconeix en aquesta ocasió la trajectòria del poeta, traductor i dramaturg Feliu Formosa.
Per aquest motiu, dissabte dia 20 tindrà lloc l'espectacle FORMOSA PER FORMOSA (Ester canta Feliu), a partir de textos de l'autor homenatjat. Componen el repartiment, a més d'Ester Formosa, Maurici Villavecchia al piano, 'Horacio Fumero al contrabaix, i Matthew Simon a la trompeta. La direcció musical és de Villavecchia.
L'espectacle forma part dels actes programats durant la Setmana Literària de Gandia, i se celebrarà a la Sala A del teatre Serrano (paraules majors!) de Gandia.
Tenim uns quants motius de pes per recomanar-vos-hi l'assistència:
1. Perquè els temes musicals, la interpretació i els textos són d'altíssima qualitat.
2. Perquè s'obsequiarà tots els assistents amb l'antologia TOT EL TEMPS QUE ENS HEM BUSCAT, amb textos de Feliu Formosa, inclosos els de l'espectacle, amb disseny de portada de Pau Àlvarez (Edicions 96), i coordinat i editat des del CEIC Alfons el Vell i l'IMAB.
3. Perquè l'entrada és lliure, absolutament GRATUÏTA, tot i ser al Serrano.
4. Perquè ens acompanyarà Feliu, i això és un gran honor per als qui hem treballat en aquest sarau.
5. ...i perquè, sincerament, ens faria molta il·lusió que Feliu Formosa s'enduguera un record càlid de Gandia i d'aquest Homenatge a la Paraula, que compleix... 14 convocatòries!
En arxiu adjunt teniu tota la informació, ordenada i acompanyada d'una bella imatge d'Ester interpretant una de les peces de l'espectacle.
Vaja per endavant el meu agraïment, per la vostra atenció i pel vostre temps.

Salut!

Maria Josep