08 de novembre 2010

Invitació 'For sale'

Vos faig extensiva la invitació que ens ha enviat Christelle:
"Amics i amigues,
Tenim el plaer de convidar-vos al primer dels actes de la SETMANA LITERÀRIA DE GANDIA; l’espectacle poeticomusical FOR SALE, o 50 veus de la terra, basat en l’antologia poètica del mateix títol, publicada per Edicions 96.

Es tracta d’un recital dut a terme per MARIA JOSEP ESCRIVÀ i CHRISTELLE ENGUIX, amb l’acompanyament musical de l’acordionista AMADEU VIDAL, el muntatge fotogràfic de NATXO FRANCÉS, i la veu en off de SALVADOR BOLUFER. A l’acte, que serà presentat per ISABEL CANET, presidenta d’Arc de Mig Punt, hi participaran alguns dels poetes antologats (Josep Piera, Àngels Gregori, Josep Lluís Roig, Josep Vicent Cabrera, Jordi Puig i Pep Pastor).

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 13 de novembre a les 20 hores al Teatre Serrano (Sala B), i l’entrada és lliure.
Ens agradaria molt trobar-vos-hi. Si a més a més, vos abelleix quedar-vos a sopar hi sereu benvinguts, tanmateix hauríeu de comunicar-nos-ho abans del dijous 11 (hem negociat un preu de 20.-€ al Santanjordi i hem de confirmar-los amb antelació quants hi serem).
Vos esperem".
Christelle Enguix

2 comentaris:

Aineta ha dit...

Jordi, sóc Aina, veïna de Ròtova. Crec que ja em coneixes pel bloc. T'escric per preguntar-te si en saps alguna cosa del nou cas d'enverinament que s'està poduïnt a Ròtova (al polígon) i que ja ha causat dues morts d'animals. Res més, gràcies i ànim amb la política!

El Penjoll ha dit...

No faches faltes d'orografia y hescriu vons posts per que estás participan en els

2ons Premis Blocs de les Comarques Centrals del PV 2010, El Penjoll

Sord y que Deú te pille confeçat!