19 de maig 2011

#cosesdecompromis Benvolguda veïna, benvolgut veí de Ròtova

Com sabeu, des de fa mesos, vam crear una nova agrupació anomenada Compromís per Ròtova; des la seua presentació, en el dia a dia en què hem estat treballant, al mercat, al bar i en les converses privades, moltes i molts de vosaltres ens heu fet arribar els vostres ànims i el vostre convenciment que calia una proposta que aportara aire nou i il·lusió al municipi.
Si en alguna cosa hem coincidit moltes veïnes i veïns és que la gestió de l'Ajuntament ha estat deficient en molts aspectes: en el volum dels projectes respecte de les necessitats del municipi, en la idoneïtat de fer-los tots al mateix temps i en la falta de previsió dels recursos necessaris per a poder fer-ne front. Com se sol dir, hem estirat més el braç que la mànega, i ens hem quedat a mitges en molts casos i sense molts serveis necessaris.
Però si alguna cosa ha fallat a Ròtova han sigut les formes, la manera de dur avant la política amb les persones i amb les associacions. Nosaltres creiem en un Ajuntament que estiga al servei dels i les veïnes; un consistori que treballe per a les associacions, tot i respectant la seua independència i les ajude.
Ara, aquestes conclusions, amb què pràcticament totes i tots estem d'acord, hem de traslladar-les a l'hora de decidir el futur del municipi. El canvi és bo si és per a millorar i, des de Compromís per Ròtova, creiem que és més necessari que mai aquest canvi per aportar aire fresc i una nova manera de fer política. També creiem que aquells que ens han dut a la situació actual no ens hi poden traure.
Estic acompanyat d'un seguit de gent que ha posat tota la seua il·lusió en poder treballar pel poble. És gent preparada, jove i major, que ha acceptat el repte de poder dur endavant l'Ajuntament d'una manera més propera i humana. Gent que està a la disposició de tots vosaltres. Ara cal que totes i tots a aportem també un granet d'arena, i sumem en aquest projecte conjunt de municipi.
Per eixos i per molts altres motius, continuarem treballant des de hui mateix, com ho hem estat fent estos mesos, i ens enforçarem per meréixer-nos la vostra confiança i el vostre suport.
Volem fer-ho bé