16 de maig 2011

#cosesdecompromis en campanya

Duem més d'una setmana de campanya i el sabor que se'ns queda no és dolent. Ben al contrari. Des de la mateixa nit d'inici, no hem parat, i la gent ha respost de manera molt positiva.
Fa temps que venim treballant però, aquell dijous per la nit, mentre preparàvem la cola i esperàvem que foren les 12 de la nit, sentia com si estiguérem encetant alguna cosa especial, en diversos sentits. Primer que res, perquè este és un projecte on hem posat molta il·lusió; i en segon lloc, en el sentit d'excepcional, almenys en un municipi com el nostre. Ben mirat, no tindria perquè ser-ho.
Al llarg d'estos dies, hem repartit, quasi persona a persona -de manera literal- un full per recollir propostes, ens hem reunit amb la associacions del poble i hem acabat de redactar un programa, que pretenem que continue obert.
Hem hagut de denunciar també en diverses ocasions les maneres de fer campanya del PP, bé utilitzant recursos humans de l'Ajuntament, bé aprofitant informació del consistori per fer promeses amb temes tan sensibles com la possible planta de transferència. A la plana web en teniu més informació.
Crec que, d'eixida, en la manera de plantejar la campanya, hem marcat la diferència -i el pas, perquè no dir-ho-, tot i que el volum dels formats i la quantitat d'actes no siga comparable.
En fi, tampoc no crec que es tracte de comparar-se-la. Cadascú és el que fa; i nosaltres volem governar de la manera com hem començat a caminar. Que tinguem sort!

1 comentari:

Jesus Eduard Alonso i López ha dit...

És important el tema de les formes. En el miting, no vau ser gens agressius i sí positius. La política deuria ser així. Tanmateix, els oponents polítics solen fer coses per traure't de polleguera.