17 de juliol 2011

Maneres de fer netament diferents

Hui hi ha un article ben interessant de Mònica Oltra, a El País, al voltant de l'afer en l'elecció dels membres del CVC, que a la fi ha acabat per deixar fora Joan Francesc Mira.
Arrel de l'episodi, Oltra acabar explicant això: “Me preguntan continuamente cuál creo que es la razón por la que el PP sigue ganando las elecciones. Puede que una de las razones es que la izquierda viene confundiendo demasiado tiempo consensos con rendiciones, política con partidismo”.
Fer comparacions i emmirallar-se en la política autonòmica no sempre funciona però trobar punts de referència com els que descriu l'article ajuda a continuar treballant amb la major ètica i dignitat possible.
Em sent molt identificat amb esta afirmació; cal una proposta que parle de manera valenta, oberta i desenfadada i que faça veure que no cal votar, amb el nas tapat, a cap mal menor.
A Ròtova, sentir parlar l'alcalde de transparència, quan ha aprovat una planta de transferència de fem a esquenes de la mateixa gent, o quan l'oposició no hem tingut accés, després d'un mes, a la mínima informació necessària per poder posicionar-nos en un tema tan important com aquest, resulta, si més no, una burla.
Embolcallat de bones paraules, l'Ajuntament continua el seu ritme, de manera més acurada, això sí. Però quasi amb els mateixos mètodes.
Per això, continuem convençuts que calen propostes netament diferenciades i que aporten aire fresc a l'Ajuntament. Ara des de l'oposició; d'ací a quatre anys, des del govern.