09 de febrer 2009

Si reguem, hi haurà 'Saó'

No fa massa he rebut un correu electrònic que ens informava de la situació per la qual passa Saó, una revista feta "al País Valencià i en valencià, i que porta 32 anys (!) eixint cada mes, per tal de fer un poc més digne el nostre País". Tot i que sé de l'escassa audiència del blog, us deixe unes línies del missatge, que podeu tallar i pegar, per reenviar per correu electrònic. Si col·laborem tots, contribuïrem que continue amb la mateixa força com fins ara.
Hola amics i amigues!

La revista en valencià més antiga del País necessita de la teua ajuda i la dels teus contactes.
Feu el que pugueu. Moltes gràcies!

Doncs bé, la nostra benvolguda Conselleria de Cultura no ha respectat les canes i, sobtadament, ha anulat tots els contractes que mantenia amb la revista (principalment, els exemplars que rebien centres d'ensenyament i biblioteques).

No podem amagar que aquest colp ha fet perillar el nostre futur, fins al punt de plantejar-nos el tancament de la publicació periòdica més antiga del nostre País. Afortunadament, hem pogut salvar, de moment, la situació.

Per tot això és pel que ens posem en contacte amb tu. Per consolidar i salvaguardar un dels referents de la nostra cultura. Estem convençuts que, ara més que mai, és necessària la presència de SAÓ a les nostres terres. I, per garantir aquesta presència, és necessari el teu suport.

Concretament, necessitem dels teus contactes perquè els faces arribar els documents que adjuntem (butlleta de subscripció i portades any 2008), a fi d'aconseguir augmentar el volum de persones, grups i institucions que ens facen costat.

Gràcies per la teua estima i col·laboració!

PD: Una vegada omplida la Butlleta de Subscripció, feu el favor d'enviar-la a alguna de les següents adreces de SAÓ: per correu ordinari: C/ Àngel d'Alcàsser, 14-12. 46018 València. Per correu-e (escanejada):   sao@arrakis.es. Per fax:   96 370 57 55.

A més, us deixe un retall de diari amb un article d'opinió d'Enric Sòria sobre la revista. Punxeu sobre la imatge.

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Per sort tindrem un any més de Saó... de moment.