15 de novembre 2009

Un premi... sense jubilació


Divendres passat es van lliurar els premis Circ de la Safor, que atorga la Plataforma pels pobles de la Safor, en el marc de les IV Xarrades de Tardor. Els premis, en plural, perquè este any han recaigut en dues persones: Josep Tarrassó i Vicent Ferrer. Tots dos són de Vilallonga i són el motor de l'Associació Cultural Baladre. Col·laboren amb la revista Bresca i a la seua esquena hi ha una bona caterva d'anys treballant pel medi ambient de la comarca, pels nostres pobles, moltes vegades en ambients adversos i enrarits i amb una societat mig endormiscada.
Hi ha qui diu que quan arriben estos premis és senyal que toca jubilar-se. Però ja ho vam deixar ben clar durant l'acte, davant quasi 70 persones que vam acompanyar a aquestes dues bones persones. De jubilar-se, res! Encara els queden anys per davant per continuar aquest camí que persones com Josep i Vicent, i moltes més, ens han mostrat.
Se m'havia oblidat, la cançó és "Cada cosa té la llum", de Nèstor Mont. ;)

3 comentaris:

José Mª Peiró ha dit...

Enhorabona per la faena, Jordi, per no parar-te en el camí, si més no a esperar-ne d'altre/as caminants/tes i gaudir d'allò ja tecorregut.
Encara no m'has dit l'autoria de la música, què és molt bonica.

Jordi Puig ha dit...

Arreglat! Gràcies, José M.

Marta ha dit...

Ens fan tanta falta persones com ells, que ni que els haguera arribat l'hora de jubilar-se, no ho haurien de fer...