11 de gener 2010

Targes, calendaris, agendes...

Ja hem deixat enrere les festes de Nadal i reis. La veritat és que aquest any no he retirat gaire targetes de cartró perquè s'ha notat com molta gent i moltes entitats han apostat per passar-se al format digital. N'he rebudes moltes per correu-e, i n'he fet moltes altres, més que mai. Ha estat tot un comboi.
I, junt a les targetes, han arribat els calendaris. En tindreu de tots els colors, supose. L'ecomuseu Vernissa Viu també ha editat el seu, senzill, amb una única làmina que mostra la caseta del tio Batiste el negrillo, a Llocnou de Sant Jeroni. La Rotovense Musical, també, aprofitant el fons magnífic de fotografia antiga.
Ara, de cara a 2010, també cal organitzar-se de debò. Tenim moltes cites i esdeveniments pendents. A més, aviat m'assignaran un institut i hauré de gestionar de manera més responsable tot el temps que em quede. Per tot això i allò, cal una bona agenda. A dia de hui, me n'han caigut dues a les mans: una titulada "Estima la Terra", una agenda dissenyada per a secundària i batxiller, pensada i maquetada per Edicions l'Obrador. Editen tiratges en funció de la demanda dels col·legis, per això no estaria malament que li pegàreu una ullada per si al vostre centre li interessa de cara al proper curs.
A més, us recomane que adquiriu la que, un any més, ha editat el Col·lectiu Obertament.
L'any passat anava a dedicada a les alqueries (que, per als qui no ho sàpiguen o ens vulguen colar un gol conceptual, són quelcom més que "cases"), de la comarca. Aquest any ha estat feta pensant en el "paisatge humà" de la Safor. És tota una joia, i, personalment, estic molt agraït pel tracte rebut. Tant el col·lectiu com l'ecomuseu es veuen reflectits en ella; tota una sort i un privilegi.
Animeu-vos i feu-vos amb ella!