30 de juliol 2008

Músiques



El passat divendres el monestir de Sant Jeroni de Cotalba va obrir les seues portes per la nit per a celebrar el XXIII Festival d'agrupacions musicals La Rotovense Musical, organitzat per La Rotovense Musical. La veritat és que el concert va estar molt però no el vam poder gaudir tranquil·lamen perquè algun amic ens va "atracar" dos dies abans i ens va proposar de ser presentadors a Maria José i a mi. Ella ja fa un temps que no toca i jo no he arribat a fer-ho mai, tot i que els dos ens agrada romandre vinculats a l'agrupació musical. Ací, el tríptic, un altre comboi.

En acabar, corrent cap a Oliva, per veure si encara arribàvem al Jovestiu. I tant que vam arribar! Gràcies, en part al retard que es va produir a l'inici del concert. Tot no ha estat negatiu, en aquest sentit. De fet, cal felicitar els joves, els organitzadors i els col·laboradors de l'esdeveniment, que ha abastat un èxit de participació. Molta, molta gent que feia temps que no veia se m'aparexia davant meu. També, gent que "no estava", shhh. Uf, massa per a tan poc de temps!

Ja veieu, músiques diferents, que contrasten, en a penes uns pocs quilòmetres i assaborits en pocs minuts de diferència.
PD: la foto és de Paco Sastre.