21 d’octubre 2007

Un reconeixement, que no ve mal

Alguna cosa estarem fent bé amb l'ecomuseu, amb tant de recolzament com estem tenint. Al principi fins i tot nosaltres teníem dubtes (i encara els tenim; seríem uns irracionals si no els tinguérem).
Fa una setmana que ens van comunicar oficialment que ens havien concedit el premi Margalló de medi ambient 2007. L'atorga el Centre Excursionista de València, una entitat amb més de 60 anys treballant en la defensa i divulgació del medi ambient. Segons el jurat,
"és el projecte que recull més fidelment l´esperit que la fundació Centre Excursionista i el Premi Margalló ha mantingut des de la seua creació al 2001. És el Projecte que més municipis, més gent i més territori implica a més de la divulgació i la defensa activa del medi ambient".
El premi ens ajudarà a finançar una part d'un catàleg de custòdia, una ferramenta que volem que servisca com a motor per a aconseguir finançament i poder ajudar la gent dels nostres pobles que quasi no pot fer-se càrrec de mantenir els pocs béns culturals (patrimonials i mediambientals) que ens queden. Per tant, més que un guardó a seques és, també, un compromís per a dur-lo endavant. I una espenteta, que mai ve mal, per tal de fer front a la quantitat ingent de faena que no es veu i als entrebancs i disgusts que hem trobat pel camí.

Doncs això, gràcies a totes i tots els qui ens recolzeu i heu cregut en el projecte. Us anime a sumar-vos i a seguir-lo ben de prop.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I es que la feina ben feta, acaba sent valorada i el projecte que esteu tirant endavant, ho és.

Molts ànims, que la nostra terra necessita gent com vosaltres